• Dansk
  • English
 Om os

Om os

 

Epixgear blev grundlagt i 2008 med den mission om at bringe atleter, unikt og performance-drevet atletisk beklædning. Efter blot et par år, har vi etableret et godt ry for det innovative design og kvalitet i både vores detailhandel og custom teamtøj.

Epixgear teamet er passioneret omkring sporten, og vi elsker at skabe produkter, der gør en forskel på løbsdagen, og til træning. Vi forstår, hvad der skal til, fordi vi selv træner hårdt.  Vi er blevet en stærk samarbejdspartner i takt med vores produkter gør det så godt.

Vi tror også på at danne et  tættere bånd til det atletiske samfund, som Epixgear gør gennem sponsorater af amatør atleter og begivenheder.

Vi ved at vores unikke design, og produkternes ydeevne, er 100% vigtigt.  Vi forstår, at vores kunder er de mest krævende derude. Og efterlever selv dette.

Epixgear er en ung virksomhed, hvilket betyder, at vi plejer om hver eneste kunde. Vi arbejder hårdt for at sikre du/i er tilfredse med vores produkter, og står ved dem 100% …. fordi en fortsættelse af vores historie afhænger af det!

Hilsen Team Epixgear.dk